Wij helpen zorgverleners

Hoe helpt Tele-Job?

Ben jij op zoek naar een gepaste functie in de zorg? Bij ons kan je terecht voor tijdelijke en vaste banen, voor zowel flexwerkers als zzp’ers. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag met het vinden van jouw ideale job binnen de zorg! Als zorgverlener krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, omdat we er op vertrouwen dat je weet én doet wat nodig is. Omdat je de mogelijkheid hebt om op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen, kan je jezelf ontwikkelen binnen de zorg. Ook bestaat er een mogelijkheid om via ons cursussen te volgen met oog op de toekomst en om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Werken wanneer het jou uitkomt

Wil jij ook je eigen agenda indelen maar wel elke maand verzekerd zijn van voldoende werk? Bij Tele-Job zorg werk je wanneer het jou uitkomt maar is er een groot aanbod van diensten bij verschillende instellingen. Tele-Job Zorg maakt gebruik van clevergig.
Omdat de werktijden wisselend zijn en uit verschillende werkzaamheden bestaat, is geen dag hetzelfde. Wij, Tele-Job Zorg, vinden het belangrijk dat je deel uitmaakt van ons team en staan daarom altijd voor je klaar. Voor ZZP’ers bieden wij het ook aan om alle administratieve handelingen uit te laten voeren door onze partner, zodat jij je kan focussen op de uitvoering van je werk! Ben je als ZZP’er op zoek naar een betrouwbare partner en ben je geïnteresseerd op welke gebieden we je nog meer van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde zorgverleners, dus neem contact met ons op, dan kunnen wij wellicht helpen met het vinden van de perfecte job voor jou!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over onze diensten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Tele-Job zorg
Dorpsstraat 37
6617 AB Bergharen