SAMENWERKING ORION GROUP


Om aan de vraag van haar opdrachtgevers, actief in de technische arbeidsmarkt, op adequate wijze te kunnen voldoen werkt Tele Job nauw samen met haar Schotse partner: De Orion Group. Met de hulp van de Orion Group levert Tele Job aan haar opdrachtgevers vakmensen in de bouw, metaal, installatie, scheepsbouw en on- & offshore sector.
 

Orion Group Scotland

 
In 1987 is de Orion Group gestart en naast het werven van vakmensen voor genoemde sectoren heeft men snel haar activiteiten uitgebreid naar het zelfstandig uitvoeren van inspecties, bouw en onderhoud van offshore installaties. Door de jaren is het klantenbestand systematisch gegroeid zowel op de lokale als internationale markt, waarbij de activiteiten fors zijn uitgebreid op talloze gebieden, naast de activiteiten op haar thuismarkt: detacheren van technisch personeel.
 
Kwaliteit, verloning, facturering en de fiscus:
 
  • De Orion Groep is het bezit van ISO 9002 en 9001, NEN 4400 – 2.
  • ISO 14001 (milieu Management Systeem) erkenning in 2010
  • Verloning en facturering lopen via de Orion Group, waar de werknemers in dienst zijn.
  •  
  • Gefactureerde uurtarieven zijn all – in, dus inclusief kosten voor reizen, huisvesting.
  • Een nader te bepalen percentage van het factuurbedrag wordt door de klant overgemaakt naar de Nederlandse G rekening van de Orion Group, zodat de betaling van de verschuldigde loonbelasting op de juiste plek terecht komt. Het overige deel dient uiteraard op de reguliere rekening van Orion te worden gestort.
  • Maandelijks betaalt Orion de sociale afdrachten aan de Inland Revenue ( Britse Belastingdienst), waarvan U als inlener desgewenst een kopie kan ontvangen.
 
De begeleiding tijdens de duur van de werkzaamheden van de merendeels Britse werknemers wordt geheel door de medewerkers van Tele Job verzorgd. Wij blijven fungeren als spreekbuis tussen Orion, haar werknemers en U als inlener. Uiteraard over de voortgang van het werk, maar ook voor financiële en/of administratieve zaken of wat maar ter tafel komt.
 
In persoonlijk gesprek informeren wij u graag nader ook over dit deel van onze dienstverlening.©

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *